درست کردن شیرینی چقدر سخت است؟

شما به دنبال آبنبات چوبی حباب هایی هستید تا بزرگتر و کمتر فعال شوید. وقتی می بینید که شروع به تبدیل شدن به آبنبات خارجی رنگ کهربایی روشن می کند، کار تمام است. دمای مورد نظر شما 310 درجه فارنهایت (154 درجه سانتیگراد) است. آن را با احتیاط در یک کاسه فلزی چرب شده با کاغذ بریزید.
انواع آبنبات خارجی
پس از جذب کامل پودر به مخلوط، روغن دارچین آماده است. حشیش باید ابتدا آسیاب شده و استخوان بندی شود (در فر پخته شود) قبل از اینکه آن را به ترکیب شاهدانه خود اضافه کنید. فر خود را از قبل با دمای حدود 245 درجه فارنهایت گرم کنید، حشیش خرد شده خود را روی یک ورقه پخت پخش کنید و آن را حدود یک ساعت بپزید. محصولات غذایی یک راه عالی برای بهبودی هستند و در اشکال و انواع مختلف وجود دارند.

آب نبات سخت و آب نبات چوبی – یک تقویت بزرگ

از نظر فنی، عمر دقیق آب نبات‌های سخت با دفعات تمیز کردن و نگهداری تعیین می‌شود. قالب های سخت سفارشی آب نبات راحت انواع آبنبات چوبی هستند زیرا به شما امکان می دهند به سبک، اندازه و شکل دقیق آب نباتی دست پیدا کنید که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد. در حالت ایده آبنبات خارجی آل، اکثر قالب های آب نبات سخت پلاستیکی قابل استفاده مجدد هستند، شستشوی نسبتاً آسانی دارند و انواع مختلفی دارند. در حالت ایده‌آل، می‌توانید از قالب‌های آب نبات سخت برای تهیه شکلات استفاده کنید، اما نمی‌توانید از قالب‌های شکلات برای تهیه آب نبات سخت استفاده کنید. همه این نوع قالب های آب نبات سخت در اشکال، طرح ها و اندازه های مختلف بنا به نیاز شما موجود هستند. بله، می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی انواع آبنبات خارجی برای ساختن آب نبات یا آبنبات‌های نباتی سخت استفاده کنید تا زمانی که در برابر حرارت ایمن باشند (بعضی‌ها اینطور نیستند!).

اولین سالن کانابیس در برتونسویل، مریلند افتتاح شد

اگر می خواهید بیشتر درست کنید، فقط مقدار شربت را افزایش دهید. کره فقط از آبنبات چوبی فانتزی کف کردن شربت افرا در زمان جوشاندن جلوگیری می کند. با این حال، بیشتر دستور العمل های خوراکی نیاز به استفاده از چربی دارند. این به این دلیل است که THC محلول در چربی است و بدون آن به خوبی توسط بدن متابولیزه نمی شود. چند مرحله طول می‌کشد، اما وقتی در چربی‌هایی مانند روغن شاهدانه یا شاهدانه آغشته شدید، همه چیزهایی که برای تهیه غذای بعدی‌تان نیاز دارید، از قبل آماده خواهد شد.

دستور پخت خود را در صندوق ورودی خود ذخیره کنید

آب نبات چوبی با نام های آب نبات چوبی، آبنبات چوبی یا پاپ صمغی نیز شناخته می شود. قبل از درست کردن آب نبات دما را بررسی کنید. زمانی که هوا بسیار مرطوب، بارانی یا سخت است، نباید آب نبات درست کرد. دمای اتاق را بررسی کنید – باید حدود 60 درجه فارنهایت – 68 درجه فارنهایت (15.5 درجه سانتیگراد – 20 درجه سانتیگراد) با رطوبت کم باشد.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟

مقداری از محلول شکر داغ ذوب شده خود را بردارید، آن را در یک کاسه کوچک آب یخ بریزید، کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را لمس کنید تا ببینید چه حسی دارد. برش های نازک که در رنگ های مختلف وجود دارد، پنکیک یک دسر محبوب در میان کسانی است که از لقمه های نوستالژیک لذت می برند. آنها معمولا به صورت رول، پیچیده شده در کاغذ و معمولاً طعم کمی نعناع دارند. اگر به دنبال یک آب نبات با طعم های مختلف هستید، به Jolly Ranchers نگاه نکنید. می توانید طعم های معمولی مانند انگور و سیب را دریافت کنید. طعم‌های گرمسیری و آنهایی که کمی گرما دارند نیز وجود دارد.

شیرینی آب پز

امکان قالب گیری آب نبات خانگی وجود دارد، اما چند دلیل وجود دارد که این امکان وجود ندارد. عوامل مختلفی مانند رطوبت، کنترل دما و ذخیره سازی روی عمر قنادی تاثیر می گذارد. چون با بالا رفتن سن، آب نبات شما حالت آبنبات چوبی خارجی لطیفی، خرید آبنبات چوبی لکه دار، لکه دار و چسبناک می شود، پس مراقب باشید که زود مصرف نکنید. دسته اسکوپ کنید، آن را به قطعات کوچکتر تقسیم خرید آبنبات خارجی کنید.
سایت
ویکی پدیا

دیدگاهتان را بنویسید